Sidhuvud
Gästbok

Den här sidan finns för att ni, mina vänner ska få kontakt med varandra, byta erfarenheter, tipsa varandra om viktiga saker som händer o s v. Tanken var från början att jag skulle gå in och svara er på olika frågor och kommentarer men tiden räcker inte till, det är lika bra att erkänna det. Men ni ska veta att jag går in ibland och läser era mail.

Ha det så bra och var rädda om varandra.

Kram, Lill-Babs
Antispamlösenord

Från: Ann-Cathrin Svensson i Varberg
Skickat: 2017-02-15 09:56
Meddelande: Underbara FINA Barbro,såg Dej,Sivan o Ann-Louise i Kungsbacka på självaste ALLA HJÄRTANS DAG:-)och NI va SÅÅÅÅ BRA,och efteråt fick jag en liten pratstund mej Dej,och överlämna en liten present dagen till ära.Säger bara kort och gott,TACK FÖR ATT DU FINNS OCH ÄR DEN DU ÄR,FINA FINA BARBRO.Hoppas vi ses igen:-) Varm Kram Ann-Cathrin

Från: Lena i Korpolombilo
Skickat: 2017-01-24 14:13
Meddelande: Jag såg dig i Sverigeprogrammet och blev verkligen illa till mods när du anmärkte att du aldrig skulle uppträda med som du sa "jätteläppar". Det är många som vill förstora sina läppar och gillar detta. Hur kan någon ung människa som har lite fylliga läppar vara mindre attraktiv är du som är gammal och åldrad? Nej skäms över dig själv som inte har lärt dig mer i livet än att vara en elak kärring. Jag tycker alla människor skall vara stolta över sig själva och inte behöva höra att de är oattraktiva. Var snäll och bygg upp unga människors självkänsla istället för att mobba någon för något som ingen kan göra något åt nämligen det utseende som vi begåvats med. Det är otroligt hur dumma människor kan vara mot varandra. Skärpning önskas!

Från: Kent Torvenius i Göteborg
Skickat: 2017-01-21 21:24
Meddelande: Ps min fru jobbar som medium Vi har en salva Cream som man styrker på överläppen så att rynkorna försvinner Kvinnor ser ut som dom är under 40 igen bra på halen också reveny Ta chansen tillfället kommer som en snigel men förasvinner som en blixt Kram kent

Från: Lena Andersson i Lund
Skickat: 2017-01-21 19:39
Meddelande: Såg precis intervju med Lill-Babs i programmet Sverige. Tack Lill-Babs, du är min förebild! Jag är nyss fyllda 69 men inte pensionär😜.Jag glömmer aldrig när du skulle fylla 30. Då trodde jag att 30 var slutet på livet, men nu vet jag tack och lov bättre. Kanske ska jag också prova på golf, om jag hinner😜 Hälsar en f d dalkulla (Svärdsjö)

Från: Lars Norlander i Saltsjöbaden
Skickat: 2016-12-30 21:18
Meddelande: Med åren blir man klokare. Jag, min vän och namne från Sandslån, inser rätt imponerade din förmåga tolka en text. :-) Din betydelse vet alla. Hommage! Gamla saltistjej. Som norrlänning föga imponerad men glad ty enligt geniet tolkar du hans texter bäst.

Från: Sven i Lidingö
Skickat: 2016-12-04 14:07
Meddelande: Grattis på namnsdagen

Från: Sussi Fredricson i Tullinge
Skickat: 2016-08-26 22:15
Meddelande: Hej, nu hoppas jag bara att du läser det här. Min kompis Kicki tycker att du är helt underbar och hon har träffat dig när hon jobbade som väktare på NK. Vad jag förstår gick du där och klippte dig innan öppningsdags om jag förstått det rätt. Nu är det så att Kicki fyller 50 i september och jag skulle bli så glad om du skickade ett sms till henne då. Hon skulle bli så glad. Om du läser detta kan du väl skicka ett meddelande till mig, så får du hennes tfnnr och datum när hon fyller. Försöker även få kontakt via FB. Hälsar Sussi Fredricson

Från: linda jangenteg i BROMMA
Skickat: 2016-08-10 14:16
Meddelande: HEJ DU VAR HELT UNDERBRA I GÅR PÅ ALLSÅNGEN KRAM LINDA

Från: linda jangenteg i BROMMA
Skickat: 2016-08-10 14:16
Meddelande: HEJ DU VAR HELT UNDERBRA I GÅR PÅ ALLSÅNGEN KRAM LINDA

Från: Elisabet i Örebro
Skickat: 2016-08-03 21:02
Meddelande: Har sett dig laga mat tillsammans Tina. Du är den underbaraste ambassadör för Hälsingland. Vilken kärlek och glädje du sprider även när du inte sjunger.

Sidfot