Lill-Babs Masters 2008
Sponsorer

Resultatlista Lill-Babs Masters 2008 (PDF)
Fotogalleri från årets tävling
Videoupptagning från årets tävling

Lill-Babs Masters är en golftävling som Barbro "Lill-Babs" Svensson tillsammans med många fantastiska sponsorer har arrangerat i 10 års tid. På den förtrollande vackra banan Kungsängens Golf Club samlas årligen ett 100-tal härlig människor, allt från företagsledare till Sveriges kändiselit, för att avnjuta en trevlig, spännande och nervkittlande golftävling.

Spelformen är poäng bogey och i den stora tävlingen ryms även småtävlingar där alla har en chans att vinna, vad sägs om att vinna en ny dator för att du kommer närmast hål på en par 3:a, eller en spa- weekend för att du gör en bra putt!

Lill-Babs Masters är inte bara en golftävling utan en totalupplevelse där tävlingen följs av middag, prisutdelning och underhållning av några av Sveriges mest eftertraktade artister. Tack vare våra underbara sponsorer så kan vi stoltsera med ett av Sveriges mest eftertraktade prisbord!

Varje år har vi även haft möjligheten att skänka en stor summa pengar välgörandeändamål förra året skänkte vi 40 000 kr till BRIS, det också tack vare våra sponsorer och alla härliga människor som skänker pengar. Så nu gäller det för oss som ska spela att packa bagarna, tvätta klubborna och vässa peggarna, för den 11:e augusti klockan 13.00 går startskottet!

Foooore!

Kontakta Lars Lindros på 0708 - 19 78 20 för mer information